Si pasojë e dëmtimit të 55 fidrave disa zona të Tiranës dhe në disa qytete të tjera kanë mungesë të furnizimit me energji elektrike për shkak të motit të keq. OSHEE nëpërmjet një njoftimi tha se janë 1650 punonjës në terre për të riparuar defektet.

Zonat pa energji jane:

Tirana me zonat: Kinostudio, Valias, Sauk, Vorë, Ibë, rrg. Jordan Misja, Shinat e Trenit, Kinostudio , Yrshek.

Fieri me zonat: Dermenas, Lepenicë, Cakran, Sheq i Vogël, Xhuherinë , Gorisht, Himarë, Qeparo

Burreli me zonat: Gurrës, Peshkopi, Fushë Kuqe

Shkodra me zonat: Koman, Kacinar, Midë, Zejmen, Dajc, Postribë

Berati me zonat: Potom, Kucovë, Starovë

Kuksi me zonat: Kalimash, Cahan, Rexhepaj, Lekbibaj

Korca me zonat: Trebinjë, Barmash, Voskopojë, Vithkuq, Pirg

Gjirokastra me zonat: Ballaban, Lekël, Sukë, Gjirokastër, Lazarat , Petran, Delvinë.

Durrësi me zonat: Spitallë, Kënetë, Ura e Gjolës, Fushë-Krujë

Elbasani me zonat: Bradashesh, Rrrasë

***

Po punohet në kabinat fundore të zonave të thella rurale.

Hidrovoret dhe spitalet furnizohen të gjitha me energji elektrike.