Per shkak te disa punimeve ne celesat 35 kV ne N/st Tirana 1 Operatori i Sistemit te Transmetimit njofton se ne tre ditet e para te javes se ardhshme do te kete stakime te disa linjave per rrjedhoje ne disa lagje do te kete nderprerje te energjise per disa ore.

Diten e Hene me dt.05/03/2012
1-Linja 35 kV Tirana1- Mezez 30-40/1

Diten e marte me dt.06/03/2012
1-Linja 35 kV Tirana 1- Karbit 30-1/2
2--Linja 35 kV Tirana 1- Dinamo

Diten e merkurre me date 07 / 03/ 2012
1-Linja 35 kV Tirana1- Kinostudio 30- 1/1

Duke konfirmuar stakimet OST ben me dije oraret dhe kufizimet me zonat perkatese qe do te preken nga keto kufizime

Diten e hene dhe te marte
Linja 35 kV Tirana1- Mezez 30-40/1 ne dt.05/03/2012 ora 0900 deri me 1400
Linja 35 kV Tirana1- Karbit 30-1/2 ne dt.06/03/2012 ora 0100 deri me 0300
Zona te cilat mbeten pa energj nga ky stakimi jane
Rr 5 Maji Pjeserisht Rr e Dibres pjserisht Rr 4 Deshmoret Rr Thanas Ziko Rr Agllai Taka Konsumator Privat te Ish Magazinat e Tregetise.

Diten e Marte
Linja 35 kV Tirana1- Dinamo ne dt.06/03/2012 nga ora 0300 deri me 0500
Zonat te cilat mbeten pa energji ng ky stakim jane
Rr Jordan Misja Ish Perim- Patatet Siri Kodra pjeserisht Paskuqan 1 Koder Institut Bathore lagjet 2 3 5 Zona prane shinave te trenit Zona prane ish kombinatit Josif Pashko Paskuqan pjeserisht Koder Insitut Babrru Paskuqan 2 Komuna Zall Herr Zona e Kodres se Kuqe

Diten e merkurre
Linja 35 kV Tirana1- Kinostudio 30- 1/1 me dt.07/03/2012 nga ora 0100 deri me 0300
Zonat te cilat mbeten pa energj nga ky stakim jane
Komuna Dajt pjeserishtRr Aleksander Mojsiu pjeserisht Zona Tufine ne fshatrat Tujan Ferraj Carre Zona e Babrruse Insituti I Shendetit Publik ISHP IKV dhe zona prane saj Televizioni TV 2000 si dhe zona prane tij.
sg/shqiptarja.com