Obot deme te medha nga permbytjaE merkure 17 Prill 2013 1112

p styletext-align justifyp
Obot deme te medha nga permbytjaPas nje muaji izolim nga uji rruga qe te con ne fshatin Obot te Shkodres eshte bere e kalueshme per mjetet e larta

Megjithate pas terheqjes se ujit ky fshat i ngjan me shume nje kenete sesa nje zone te banuar nga rreth 200 familje Demet ne bujqesi dhe blegtori sektoret kryesore jetike per banoret e kesaj zone kane renduar me shume gjendjen e tyre ekonomike Drejtues te komunes Ana e Malit pohojne se humbjet jane shume te medha Ata kerkojne nisjen e punes nga qarku per verifikimin ne terren Banoret te cilet duket se i kane humbur shpresat sa i perket demshperblimeve bejne thirrje per rivenien sa me shpejt ne funksion te shkolles 9-vjecare qe eshte mbyllur prej nje muaji Fshati Obot u permbyt dhe izolua qe nga data 14 mars pas shkarkimeve nga HEC-et mbi kaskaden e Drinit por dhe reshjeve te panderprera te shiut per nje kohe te gjate
pp

p