0
brbr

SSSAbrASS
brbrNe Kurbin ku Partia Demokratike kerkoi futjen ne gare te Ilir Pjetres pas doreheqjes se Altin Bines procesi zgjedhor nisi me vonesebrbr
brbrKjo per shkak te zevendesimit te komisionereve te djathe me perfaqesues nga shoqeria civile Partia Demokratike e konsideroi kete vendim te KQZ-se te paligjshem ndersa akuzoi Komisionin Qendror te Zgjedhjeve per emerimin ne krye te komisionit zonal te nje eksponenti te Partise Socialistebrbr
brbrKomisioneret e djathte u zevendesuan me motivacionin se kryetari perfaqesues i partise demokratike nuk u paraqit ne kohe per te marre ne dorezim materialet zgjedhorebrbr
brbrPas zevendesimit te komisionereve ne Kurbin KQZ urdheroi hapjen e qendrave te votimit dhe nisjen e procesit Deri ne mesdite situata eshte raportuar e qete por eshte vene re nje pjesemarrje mjaft e ulet ne votimebrbr
brbrTv Klanbrbr