Deputeti Fatbardh Kadilli tha se denoncimi eshte bere ne prokurori edhe nga investitore te tjere te cilet u detyruan nga Rama te kalonin 20 te aksioneve te tyre ne emer te Leprit te tij.

Prej dy muaj Shqiptaret kane pare dhe lexuar kontraten ku eshte materializuar skema mafioze. Prej dy muajsh media ka botuar kontraten e liqenit ku 20 -shi eshte me emrin e z.Dritan Avllaj i njohur si partneri i kryetarit te bllokmeneve te rinj. Prej dy muajsh media ka publikuar projektin e kullave 35-kateshe me firmen e Edvin Kristaq Rames ne kembim te 20 te aksioneve ne emrin e leprit te tij. Vetem ky 20 ne kembim te firmes se Rames peshon 100 milion euro tha Kadilli.

Me tej ai shtoi se po prej 2 muajsh Edvin Kristaq Rama i njohur si kryestrumbullari i korrupsionit ne Shqiperi e Ballkan fshihet si frikacak here ne kutine e leprit dhe here pas fustaneve te grave. I bejme me dije Z. Rama se kullat 35 kateshe nuk mund te hyjne ne thes. Ndersa skema mafioze eshte fataliteti i tij.


2010-09-24 1648