Sic e dini nje koleg i imi ne grupin parlamentar te Partise Demokratike i drejtoi disa pyetje deputetit socialist Fatmir Xhafa. Dje dhe sot kemi pritur qe zoti Xhafa te reagonte ose te pakten te jepte nje pergjigje por ai zgjodhi heshtjen tha kete te hene deputeti i PD-se Fatbardh Kadilli.

Me tej deputeti Kadili theksoi se detyrimin minimal te cdo politikani ne bote qe te sqaroje te pakten zgjedhesit e vet per raportet e familjes se tij dhe te njerezve te vet te afert me boten e krimit dhe te korrupsionit. Zoti Xhafa nuk e ka bere kete gje gjate fushatave elektorale por ai nuk e po e ben kete as tani. Mirepo pyetjet ne adresen e tij jane shume te renda dhe publiku i pret me shume interes pergjigjet. Ndaj ne i kerkojme serish zotit Xhafa qe te sqaroje nese ka qene i burgosur per trafiqet ne vendet e Bashkimit Evropian vellai i tij dhe nese eshte perpjekur ai per ta liruar ate nga pozicioni i ministrit vijoi ai.

Ne fund te deklarates deputeti i maxhorances siguroi se nese nuk do te kete nje pergjigje nga deputeti Xhafaj pyetjet ndaj tij do te jene te perditshme.


2010-10-04 1603