Transmetuar me 03082016 - 1307
Tirane 3 gusht 2016 NOAal - Partia Demokratike ka denuar sot sulmin e Partise Socialiste ndaj Presidentit te Republikes i cili shpalli daten e zgjedhjeve vendore ne bashkine e Peshkopise Zedhenesja e demokrateve Ina Zhupa tha se Rama mori sot ne mbrojtje nje prej akteve me te renda qe ka provokuar mbare shoqerine shqiptare sic ishte favori seksual qe kerkoi Shukriu i tij ne Diber ne kembim te nje vendi punebr
br
Sipas PD duke sulmuar Presidentin e Republikes per shpalljen e dekretit te zgjedhjeve ne Diber Rama u rreshtua ne krah te abuzimit me pushtetin ne krah te perversitetit ne krah te aktit te ish-kryetarit te Bashkise se Dibres akt te cilin e ka denuar cdo shqiptar i majte i djathte i papartibr
br
Pretendimi i sotem i Rames eshte fare qesharak nga ana ligjore pasi Gjykata Kushtetuese e cila rrezoi kerkesen e Shukriut per te qendruar ne detyre e njofton Presidentin me shkrim dhe nuk ka nevoje ne kete rast ta publikoje vendimin ne fletoren zyrtare Kodi Zgjedhor thote qarte se data e zgjedhjeve caktohet jo me heret se 30 dite dhe jo me vone se 45 dite nga data e vendimit te Gjykates Kushtetuese dhe se Presidenti eshte i detyruar ta dekretoje daten brenda 48 oresh nga njoftimi i Gjykates Kushtetuese shprehet Zhupabr
br
Ne vijim te deklarates se saj PD thekson se Gjykata Kushtetuese e ka njoftuar Presidentin zyrtarisht ne te njejten date me vendimin pra me 1 gusht Dekreti i Presidentit eshte plotesisht sipas ligjitbr
br
Ky pretendim qesharak i Rames sot eshte thjesht nje maske per te mbrojtur Shukriun shte ky kryeminister qe mbron te inkriminuarit mbron te denuarin per perdhunim te cilet jane subjekte te njohura te dekriminalizimit per shkak te se kaluares kriminale Per te mbrojtur me cdo kusht pushtetin dhe i kapur ne panik nga vota e qytetareve tani Rama del ne mbrojtje edhe te Shukriut te Dibres Por Edi Rama nuk e ndalon dot gjykimin popullor me vote ne Diber me 11 shtator e shume shpejt ne gjithe vendin ne cdo fshat e qytet perfundoi Zhupablnoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix