0
brbr

SSSAbrASS
brbrPartia Demokratike ka vijuar akuzat ndaj Ministrit te Shendetesise Ilir Beqaj per abuzime edhe ne financimin e paketave shendetesore per sherbime qe kryhen ne spitale private dhe klinika jashte venditbrbr
brbrSipas opozites rastet jane evidentuar ne raportin e Kontrollit te Larte te Shtetit per veprimtarine e Fondit te Sigurimeve te Detyrueshem te Kujdesit Shendetesor per vitin 2014 qe po hetohet nga organi i akuzesbrbr
brbrAlbana Vokshi 8211 Deputete e PD -se Jane jane evidentuar me shume 90 milione leke te dhena ne klinika per trajtime qe ato nuk i kryejne apo per trajtime qe jane kryer ne spitale brenda vendit fq 44 ne kundershtim me VKM-ne Mbi 60 milione leke jane rimbursime per trajtime ne vite te meparshme qe nuk parashikohen fare ne vendimin e qeverise fq 45-46 Gjate pagesave konstaton KLSH-ja u gjenden edhe raste rimbursimi pacientesh qe nuk jetojne me Pra as te vdekurit s8217i kane kursyer per te vjedhur fondebrbr
brbrOpozita thone se parate u jane dhene spitaleve permes urdherave gojore te Ministrit Beqaj ne kundershti me procedurat legjislacionin ne fuqi dhe pa nje vendim te Keshillit Administrativbrbr
brbrPer te gjitha rastet Partia Demokratike i beri thirrje prokurorise te hetoje pa zvarritje dhe te nxjerre para pergjegjesise ate qe ajo e cileson hajduteri kriminalebrbr
brbrTv Klanbrbr