pIsh-kryeministri Sali Berisha njoftoi dje per organizimin e nje proteste para kryeministrise Por ne fakt kreu i PD-se Lulzim Basha ka sqaruar sot se protesta nuk eshte organizuar nga opozita por ka pasur vetem mbeshtetjen e sajp
pPartia Demokratike mbeshtet fuqishem cdo organizim dhe cdo proteste te cdo segmenti te shoqerise civile profesionisteve te bizneseve te pensionisteve te cilet kane shqetesime te ligjshme per paketen fiskale dhe buxhetin e propozuar Kane mbeshtetjen e plote te Partise Demokratike Pra i mbeshtesim fuqimisht keto protesta dhe natyrisht kur Partia Demokratike te organizoje protesta do ta beje kete ne menyre te hapur dhe me thirrje te hapura tha Bashap
pp

br styleclearboth