Deputeti i Partise Socialiste Eduart Shalsi kundershtoi vendimin e qeverise Berisha per kthimin e tokave pushtetit vendor ne rast se nuk punohen. Shalsi akuzoi kryeministrin per paaftesi dhe per mungesen e vullnetit politik ne ndihme te fshatareve bujq.