Pozita dhe opozita behen bashke ne deklaraten ne përfundim të mbledhjes dyditore të Komitetit Ndërparlamentar të Stabilizim-Asociimit BE-Shqipëri, me te cilen kerkojne nje date per hapjen e negociateve me BE per vendin tone. Lajmin per dakordesine e ka dhene ne mbyllje te mbledhjes socialisti Taulant Balla.


Kemi një dakordësi të plotë mazhorancë-opozitë, ku rekomandohet hapja e negociatave dhe caktimi i një date. Lajmi i mirë është që më në fund kemi një dokument të përbashkët edhe me opozitën. Jemi të gjithë bashkë për të punuar për Shqipërinë europiane, deklaroi Balla.


Me heret, PD beri publik dokumentin e saj me 9 amendamente ne perfundim te mbledhjes, prej te cilave Panorama meson se jane pranuar 7.