Strasburg, 9 shkurt, NOA - Parlamenti Evropian
do të vendosë për anëtarët e rinj të Komisionit Evropian, të cilët janë
propozuar nga presidenti i KE-së, Hoze Manuel Barroso. Kandidatët për komisionerë
evropianë u paraqitën para europarlamentarëve  gjatë muajit të kaluar. Ata iu janë përgjigjur
paskëtaj edhe pyetjeve të bëra si edhe paraqitën programet dhe mënyrat e
realizimit të tyre.Ndërkaq, Barroso mban sërish postin e kreut të
Komisionit Evropian, pas rizgjedhjes së tij për herë të dytë me mandat
4-vjeçar.

n.e/NOA