Jael Strauss para disa vitesh synonte të bëhej një nga modelet më të njohura dhe për këtë arsye mori pjesë suksesshëm edhe në America’s Next Top Model. Por, prej 6 vitesh jeta e 28-vjeçares ka marrë një rrjedhë tjetër dhe dramatike. Ajo ka krijuar varësi ndaj drogës që prej asaj kohe dhe tashmë është shpërfytyruar. Për më tepër, 28-vjeçarja ka mbetur e papunë dhe e pastrehë dhe rrezikon edhe jetën.Before and after: Jael Strauss, a former contestant on America's Next Top Model (left) has spent six years struggling with drug addiction since she left the show (right)Before and after: Jael Strauss, a former contestant on America's Next Top Model (left) has spent six years struggling with drug addiction since she left the show (right)


America's Next top Model: At 22, Ms Stauss was an aspiring model and a finalist in cycle eight of the Tyra Banks hosted show


Ashamed: Jael StraussAshamed: Jael Strauss


Broken: Jael Strauss' close friend killed themselves during series 8 of the show which her family claimed left her vulnerable