Transmetuar me 27082016 - 1000
Seksi oral eshte padiskutim nje prej kenaqesive me te medha ne shtrat per shkak se eksiton dhe pelqehet nga shume njerez Por nje studim amerikan i Albert Einstein College of Medicine ne New York i publikuar ne revisten Jama Oncology thote se praktikimi i seksit oral rrit ne menyre te ndjeshme rrezikun e kancerit ne fyt semundje qe me se shumti prek duhanpiresit dhe ata qe perdorin alkoolbr
br
Viteve te fundit jane shtuar rastet e papilloma virus i cili prek lekuren ne zona te lageshta si anusi fyti dhe mitra Keto te fundit mund te infektohen dhe te transformohen shume shpejt ne qeliza kancerozebr
br
Thuajse gjysme milione paciente ne vit ne nivel global preken nga tumori pikerisht sepse abuzojne me praktikumin e seksit oral dhe 150 mije prej tyre vdesin per shkak te komplikimeveaynoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix