Instituti i Sigurimeve Shoqërore ka përfunduar me llogaritjen dhe përcaktimin e masës së përfitimit edhe për 113 ish-ushtarakë. Gazeta publikon sot emrat e atyre që u është lidhur përfitimi që në datën 30 mars dhe që mund ta tërheqin atë nga llogaritë e tyre. Pjesa më e madhe e përfitimeve janë pensione suplementare pleqërie dhe më pak pensione të parakohshme.


Emër         Mbiemër

Abaz    Pasha

Agim    Murtaj

Agim     Trushi

Albert    Xhafa

Alfred    Shehaj

Artan    Hymeti

Artan    Prifti

Asllan    Aga

Asqeri    Bendo

Asqeri    Xhelilaj

Avni     Gashi

Bajram    Dervishi

Banush    Lile

Bashkim    Malasi

Bexhet    Hajno

Bashkim    Ligu

Bujar    Xhaferi

Coban    Hamzaj

Dervish    Kalani

Dhedhori    Dhimo

Dhimitraq    Laro

Dilaver    Tahiraj

Enver    Tako

Enver    Bylykbashi

Fam.Hytbi    Bregu

Fatmir    Shkurta

Ferdi    Gozhita

Fitim    Cani

Fuat    Celiku

Gezim    Ismolli

Gjergj    Gjonaj

Hajdar    Masha

Hajro    Papara

Halim    Hoxha

Hamit    Lazaj

Harun    Xhelilaj

Hazis    Roshi

Hekuran    Latifi

Idriz    Jacaj

Ismail    Jaupi

Ismail    Halili

Ismet    Sina

Ismet    Bregasi

Jemin     Dyli

Jovan    Cekani

Jovan    Vishnja

Kitmere    Xhaferri

Koco    Lito

Kole    Marku

Krenar    Isufi

Kristaq     Qirici

Kristo    Thoma

Kristo     Gato

Leandro    Gjoka

Luan    Bregu

Ludovik    Lala

Lulash    Sokoli

Mehmet    Nacollari

Mehmet    Kullolli

Mihal    Kuti

Mimoza    Kosovrasti

Mine    Baja

Muhamet    Hariete

Myrfet    Spaho

Naim    Tarja

Nasip    Manaj

Nonda    Mastora

Osman    Hysaj

Pajazit    Muhaj

Pal    Paloka

Pavli    Labi

Peco    Dori

Pellumb    Sejatllari

Perlat    Bebeci

Petrit    Zhuli

Petro    Dudi

Petro    Bardhi

Preng    Kaçorri

Qemal    Hajdini

Qemal    Duraj

Rakip    Zhuli

Ramadan    Beqo

Rapi    Postoli

Rasim    Kolici

Robert    Kosta

Rrapo    Rrapollari

Rruzhdi    Braha

Rushit    Daci

Sami    Resulaj

Sami    Zeka

Selim    Duda

Selman    Murataj

Serri    Mucaj

Shaban    Shipshaj

Shaho    Hamzaj

Simon    Marena

Sinan     Coka

Syrja    Ruci

Tahir    Dardhanjori

Theodhor    Gjergji

Thimi    Milo

Thoma    Kostaqi

Vait    Shaqollari

Valentine     Boneri

Vehbi    Beqiri

Viktor    Ejlli

Vlash    Kolaj

Xhemali    Cangetari

Xhenet    Sulaj

Zef    Frroku

Zeir    Kendella

Zisi    Tasellari

Zymer    Kukaj