ISSH: Pagesat janë lidhur që më datë 12 shkurt.


Instituti i Sigurimeve Shoqërore ka përfunduar me llogaritjen dhe përcaktimin e masës së përfitimit edhe për 80 ish-ushtarakë. Gazeta publikon sot emrat e atyre që u është lidhur përfitimi që në datën 12 shkurt dhe që mund ta tërheqin atë nga llogaritë e tyre. Pjesa më e madhe e përfitimeve janë pensione suplementare pleqërie dhe më pak pensione të parakohshme. Në listën e ISSH-së rezulton që përfituesit janë nga Tirana, Kukësi, Fieri, Durrësi Vlora, Shkodra dhe Lezha. Instituti i Sigurimeve Shoqërore ndërkohë është duke punuar për të lidhur përfitime të tjera të ish-ushtarakëve që përfitojnë sipas ligjit në fuqi.


Nr.    Rajoni    Emer    Atesi    Mbiemer    Lloji Perfitimit

1    Shkoder    Adem    Qazim     Mlloja    Suple.Pleqerie

2    Gjirokaster    Agim    Halil     Haska    Suple.Pleqerie

3    Vlore    Agron    Mahmut    Xhaferri    P.Parakohshem

4    Gjirokaster    Arben    Spiro    Vezuli    P.Parakohshem

5    Kukesi    Azem     Halit    Cengu    Suple.Pleqerie

6    Vlore    Baftjar    Muharrem    Mullai    Suple.Pleqerie

7    Shkoder    Bardhyl    Novruz    Hasani    Suple.Pleqerie

8    Fieri    Bekim    Mehmet    Ajasllari    P.Parakohshem

9    Shkoder    Besnik    Shyqeri    Haxhija    Suple.Pleqerie

10    Shkoder    Bilbil    Mehdi    Sinani    Suple.Pleqerie

11    Vlore    Caush    Tafil    Ribaj    Suple.Pleqerie

12    Vlore    Çelo    Sefo    Lutaj    Suple.Pleqerie

13    Vlore    Çuman    Hader    Barjamaj    Suple.Pleqerie

14    Vlore    Dalip    Demir    Dalipaj    Suple.Pleqerie

15    Shkoder    Ded    Llesh    Ndrekaj    Suple.Pleqerie

16    Gjirokaster    Dhionis    Polo    Xhavara    Suple.Pleqerie

17    Gjirokaster    Diftir    Feti    Stroka    Suple.Pleqerie

18    Shkoder    Dode    Martin    Vucaj    Suple.Pleqerie

19    Vlore    Edmond    Llambro    Dhimogjini    Suple.Pleqerie

20    Shkoder    Enver    Murat    Bajraktari    Suple.Pleqerie

21    Shkoder    Enver    Murat    Bajraktari    P.Parakohshem

22    Lezha    Fadil    Tahir    Dushku    Suple.Pleqerie

23    Lezha    Fran    Vlash    Merçina    Suple.Pleqerie

24    Kukesi    Gafurr    Hasan    Corapi    P.Parakohshem

25    Lezha    Gjergj    Palok    Toni    Suple.Pleqerie

26    Fieri    Gjergji    Ilia     Lino    Suple.Pleqerie

27    Lezha    Gjin    Frrok    Prenga    Suple.Pleqerie

28    Vlore    Halil    Hyso    Bregasi    Suple.Pleqerie

29    Shkoder    Halil    Veli    Beqiri    Suple.Pleqerie

30    Shkoder    Halil    Veli    Beqiri    P.Parakohshem

31    Fieri    Hasan    Avdyl    Rustemaj    Suple.Pleqerie

32    Kukesi    Hazir    Bajram    Kingji    P.Parakohshem

33    Vlore    Hibro    Zeqir    Lushaj    Suple.Pleqerie

34    Kukesi    Hysen    Mehmet    Grosha    Suple.Pleqerie

35    Fieri    Jani    Koli    Gjini    Suple.Pleqerie

36    Kukesi    Kadri    Kasam    Gjuta    P.Parakohshem

37    Shkoder    Kole    Sokol    Sokoli    Suple.Pleqerie

38    Gjirokaster    Kristaq    Laze    Nora    P.Parakohshem

39    Fieri    Margarit    Pano    Prifti    Suple.Pleqerie

40    Shkoder    Mark    Ndoc    Fjerca    P.Parakohshem

41    Gjirokaster    Marko    Kristo    Konomi    Suple.Pleqerie

42    Vlore    Mehmet    Veli    Allushaj    Suple.Pleqerie

43    Shkoder    Mhill    Dede    Pali    Suple.Pleqerie

44    Fieri    Muharrem Sulo    Llakaj    Suple.Pleqerie

45    Vlore    Myrteza    Zoto    Mara    Suple.Pleqerie

46    Kukesi    Nazif    Qamil    Cengu    Suple.Pleqerie

47    Vlore    Nderim    Eqerem    Bregu    Suple.Pleqerie

48    Lezha    Ndoc    Trim    Sokoli    Suple.Pleqerie

49    Shkoder    Ndoc    Zef    Pjetri    Suple.Pleqerie

50    Fieri    Osman    Faik    Kosova    Suple.Pleqerie

51    Lezha    Pashk    Kol    Marku    Suple.Pleqerie

52    Vlore    Pavllo    Vangjel    Xhaxho    Suple.Pleqerie

53    Vlore    Petro    Ilia    Naço    Suple.Pleqerie

54    Vlore    Pilo    Koste    Lesko    Suple.Pleqerie

55    Vlore    Qamil    Alush    Trimi    Suple.Pleqerie

56    Lezha    Rasim    Seit    Zeqja    Suple.Pleqerie

57    Gjirokaster    Reshat    Haredin    Sulaj    P.Parakohshem

58    Vlore    Ruzhdi    Kojdhel    Rrapaj    Suple.Pleqerie

59    Lezha    Sako    Nevruz    Mehmeti    Suple.Pleqerie

60    Vlore    Sali    Shaban     Shembitraku    Suple.Pleqerie

61    Lezha    Sami    Mujo    Reçi    Suple.Pleqerie

62    Vlore    Sefi    Zalo    Beqo    Suple.Pleqerie

63    Fieri    Selim    Zenel    Buçpapaj    P.Parakohshem

64    Fieri    Selim    Zenel    Buçpapaj    Suple.Pleqerie

65    Vlore    Shako    Delo    Haxhiraj    Suple.Pleqerie

66    Vlore    Spiro    Paskal    Kokuri    Suple.Pleqerie

67    Gjirokaster    Stiliano    Jorgji    Bizbiqi    Suple.Pleqerie

68    Vlore    Sulo    Muhamet    Hasko    Suple.Pleqerie

69    Gjirokaster    Valentina    Kristo    Bineri    P.Parakohshem

70    Fieri    Vangjel     Koli    Petro    Suple.Pleqerie

71    Gjirokaster    Vasil    Andon    Proko    Suple.Pleqerie

72    Fieri    Vasil    Pandeli    Hysi    Suple.Pleqerie

73    Gjirokaster    Vasiliqi    Jani     Xhavara    Suple.Pleqerie

74    Gjirokaster    Veli    Tafil    Pasho    Suple.Pleqerie

75    Vlore    Vera    Rapo    Lesko    Suple.Pleqerie

76    Vlore    Vero    Zenel    Spaho    Suple.Pleqerie

77    Gjirokaster    Vilson    Resul    Hoxha    P.Parakohshem

78    Shkoder    Voc    Dede    Mjetaj    Suple.Pleqerie

79    Vlore    Ymer    Elmas    Dervishi    Suple.Pleqerie

80    Vlore    Zenun    Seit    Fega    Suple.Pleqerie