Transmetuar me 23072016 - 1909
Te gjitha femrat i dine efektet anesore te perdorimit te kontraceptiveve por shume pak kane degjuar se ato ndikojne edhe ne ndjeshmerine emocionale te grave dhe vajzavebr
br
Nje studim i publikuar ne revisten European Neuropsychoppharmacology tregon se perdorimi i kontraceptiveve per nje kohe te gjate dhe cdo dite ul shume ndjeshmerine tek femratbr
br
Ato behen me te ftohta emocionalisht dhe nuk iu intereson shume se si ndihen te tjeret rreth tyrebr
br
Mjekja Sina Radke qe udheohoqi studimin e quan kete nje nga efektet me negative te kotraceptivevebr
br
Radke tha Ne qofte se kontraceptivet orale i bejne femrat me pak te ndjeshme kjo do te ndikoje shume keq ne marredhenie duke shkaktuar shume konflikte

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix