Pas bllokimeve te vazhdueshme te numerimit te votave ne KZAZ-ne e vendosur ne shkollen “Hasan Prishtina” ne Tirane, kane dale edhe rezultatet zyrtare.

Keshtu pas numerimit te plote te votave, Partia Socialiste ka marre me shume vota, duke lene pas PD-ne dhe LSI-ne.

Procesi i numerimit ne kete KZAZ u bllokua disa here per shkak te pranise ne salle te disa personave te paautorizuar.