03/02/10 23:30

Të gjithë banorët angazhohen për provën e javës. Ata ndahen në grupe që ti përgatisin sa më shpejt perimet për të bërë turshitë. Kështu Graciela, Pamela, Bertina dhe Eduardi merren me qërimin e hudhrave e qepëve. Erioni dhe Seldi me specat, ndërsa Olta dhe Jetmiri me karotat. Hakiu dhe Gjimi merren me lakrat, kurse Domenika e Valentina lajnë enët dhe perimet. Gjatë përgatitjeve mes banorëve ka shkëmbime batutash, shaka e ngacmime. Jetmirit i ka ngelur mendja tek Olta e cila nuk pranoi të fliste për historinë e saj të dashurisë e ndaj e ngacmon, por ajo vazhdon me idenë e saj se sdo të flasë për këtë gjë. Banorët diskutojnë për provën dhe ushqimet e më pas fillojnë të këndojnë këngët e vendosura në sfond. Pas një ore përgatitjesh bie gongu që tregon se kjo fazë përfundoi, ndërkohë që banorët ende nuk kanë përfunduar bërjen e turshive.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));