Nje rruge lidhese mes komunes se Parisit, kopshtit botanik dhe Tiranes se re u mbyt nga rreshjet e kesaj dite vere.Kjo rruge ka mbi 10 vite qe permbytet keshtu.Kjo pasi mungojne kanalizmet.