Drejtori i Korporates Elektroenergjitike Muharrem Stojku merret ne pyetje ne Prokurorine e Shkodres.
Kreu i KESH eshte pyetur per menaxhimin e kaskades se Hidrocentraleve para dhe gjate permbytjeve.Aktualisht Prokuroria e Shkodres po verifikon dokumentat e KESH  nese eshte zbatuar apo jo rregullorja.Pas daljes nga prokuroria nuk pranoi te flase per mediat pas daljes nga Prokuroria e Shkodres.