N shenj solidariteti me banort e shprngulur nga prmbytjet n qarkun e Shkodrs, disa komuna t qarkut Gjirokastr kontribuojn financiarisht. Komuna Lazarat dhe Komuna Cepo kan depozituar nga 4 milion lek t vjetra secila. Kontributit t Komuns Lazarat do t’i shtohet edhe nj pag mujore e
kreut t komuns si dhe nga 5 mij lek nga do i punsuar dhe
kshilltar. Po kshtu n kt komun sht krijuar edhe nj komision pr
t nxitur kontributin e komunitetit. Financiarisht  ka kontribuuar
edhe komuna Lunxhri me 3 mij euro, Komuna Odrie, Komuna Pogon dhe
Komuna Dropull i Siprm nga 2 mij euro.


 

< I mëparshmi