Ndërsa Ukraina u mbërthye nga protestat dhe pasiguria politike, një protestuese e re ka rrëfyer se si ra në dashuri me oficerin e policisë që kishte përballë barrikadës në Kiev.


Lidia Pankiv, 24 vjeç, tha se ajo ishte mes protestuesve kur u takua me oficerin e policisë, Andrei.


Lidia ishte një nga ato femra që vendosën të hyjnë mes protestuesve dhe policisë, për të shërbyer si mburojë njerëzore.


Aty lindi edhe dashuria.


Andrei thotë se u befasua nga trimëria e saj.


Në telefonin e saj mbërriti një mesazh.


Dua të martohem me ty.


Ajo u habit nga e mori numrin oficeri i policisë.


Por u kujtua se ajo po fliste me një mikeshën në telefon dhe i dha numrin e saj të telefonit.


Aty ai e kishte fiksuar.


Takimin e parë e bënë në barrikada.


Një televizion e thirri Lidia-n për të treguar historinë e saj.


Por kur ajo mësoi se TV ishte live, i la të gjithë pa fjalë, kur në vend që të fliste për dashurinë, akuzoi ashpër televizionin për mënyrën se si kishin mbuluar protestat para rrëzimit të qeverisë dhe për përhapjen e gënjeshtrave në lidhje me protestuesit.


1


2


3


4