DINAMO- Qetësia është kthyer në kampin dinamovit. Të shtunën mbërriti Dario Bodrusic ( u provia në Gjermani te Alemania Aahen), ndërsa sot vijnë Pero Pejic dhe Goran Granic. 32-vjecari Goran Vincetic do të mbërrijë të mërkurën. Të shtunën Dinamo fitoi 2-1 miqësoren me Dajtin.
Albania Sport