Vonesa në përllogaritjet e shtesave, pritet shpërndarja në muajin shtator

Mungesa e përllogaritjes së rritjes së pagave dhe pensioneve sipas kategorive nga ISSH mban peng për të dytin muaj radhazi shpërndarjen e shtesës mbi pagat dhe pensionet. Burime nga Ministria e Financave bëjnë të ditur se fondi

është gati por mungon tabela e detajuar, e cila duhet se edhe për gushtin do të lerë punonjësit e sektorit publik dhe pensionistët pa marrë shtesën e premtuar. Ndërkohë që tabelat e rritjes janë publikuar në fletoren zyrtare, por duhen edhe 12 ditë që tabelat të hyjnë në fuqi, çka do të thotë që rritjet mund të merren vetëm në shtator.


 
Për më tepër lexoni "Gazeta Sot"


Last Updated on E Merkure, 01 Shtator 2010 20:55