Të paktën dy persona kanë vdekur nga përplasja e dy avionëve sportivë në qytetin gjerman të Schwaebisch Hall.


Policia citohet nga televizioni publik Swr, i cili raporton se nuk është e qartë nëse ka viktima nga incidenti. Dy avionët e përfshirë në ngjarje, për shkaqe akoma të paqarta, janë të tipit sportiv dhe përdoren për udhëtime të shkurtra lokale. Të dy ndodheshin pranë Wuerth Airport, gati për tu ulur kur ka ndodhur përplasja.


16 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)