brbrNje avion i vogel eshte perplasur me nje qender tregtare prane aeroportit Essendon ne Melbourne te Australise duke shkaktuar vdekjen e te peste personave qe ndodheshin ne bord Ngjarja ka ndodhur rreth ores 900 me oren lokale kur qendra tregtare nuk ishte hapur ende dhe kjo gje sipas autoriteteve ka shmangur nje bilanc edhe me tragjik te viktimave Kater shtetasit amerikane ne bord dhe piloti australian po udhetonin per ne King Island Sipas informacioneve te para nje problem me motorit e avionit mendohet te kete qene shkaku i rrezimit te tijbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br