Vlore 25 korrik 2016 NOAal - Policia e Vlores ka marre masa ndaj pronarit te anijes turistike qe u perplase diten e djeshme me nje skaf ne Karaburun ne vendin e quajtur Shen Vasilbr
br
Sipas njoftimit te policise eshte bere dhe bllokimi i anijes Black Pearl per tre dite si dhe eshte vendosur nje gjobe ne vlere monetarebr
br
Diten e djeshme Sherbimet e Policise Kufitare kane konstatuar se nje mjet lundrues anije turistike me mbishkrimin Black Pearl me pronare shretasen LB dhe me kapiten NJ ne manovren qe ka bere ne lundrim e siper ka demtuar nje mjet tjeter lundrues skafin PAUEN ne pronesi te HP i cili ka qene i parkuar pa persona ne bordbr
br
Nga veprimet e metejshme hetimore ne lidhje me kete perplasje ka rezultuar se fajtore ka qene anija turistike Black Pearl shkelje per te cilen jane marre keto masa administrativebr
br
Per Mosrespektim te rregullave te lundrimit gjobe me 50000  pesedhjete mije leke Per Mosnjoftim te Policise Kufitare per daljen ne det gjobe me 50000 pesedhjete mije lekebr
br
Policia Kufitare ka bere bllokimin administrativ per 3 dite per mbarim te afatit te certifikates se regjistrit detar dhe eshte ne proces rinovimi per kapacitetin e transportitblnoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix