Transmetuar më 20.03.2015 - 09:34
Nga Barack Obama adoleshent me cigaren në gojë, tek Vladimir Putin që i shtrëngon dorën Presidentit amerikan Ronald Regan, duke kaluar te aktori Brad Pitt fëmijë, që luan basketbol dhe më tej Bill Clinton teksa luan me saksofon.Më poshtë gjeni disa nga fotografitë që tregojnë se si kanë qenë në rini disa nga personazhet më të famshëm.-Bill Clinton me saksofon-Robin Williams, 1969-Arnold Schwarzenegger, 1968-Bob Marley, 1965-Jim Carrey adoleshent-Muhamed Ali stërvitet në pishinë, 1961-Frank Sinatra, 1938-Bill Gates i ndaluar për drejtim pa patentë, 1977-Brad Pitt me skuadrën e basketbollit, 1977-Barack Obama në kolegj, 1980-Vladimir Putin i vogël, i shtrëngon dorën Presidentit të SHBA Ronald Regan./a.y/noa.al/

PUBLICITET

lang: en_US