Nje tragjedi e vertete ka prekur diten e sotme Perune.

Rreth 30 persona kane humbur jeten dhe rreth 20 te tjere u plagosen ne nje aksident rrugor te ndodhur ne zonen e Granjas ne veri te vendit.

Nje autobus ne te cilin udhetonin rreth 60 persona eshte rrezuar ne nje humnere per shkaqe ende te paqarta. Sipas policise, mes viktimave ndodhen edhe 6 femije, ndersa bilanci i tragjedise eshte ende provizor, pasi trupat e shpetimit po hasin veshtiresi ne kerkimet qe po bejne ne humnere.  

 AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code