HAXHINASTO-1-525x35011Ministrit i Transportit Edmond Haxhinasto ka përuruar mbikalimin e Shkozetit në Durrës. Ai ka tha se pas një periudhe të gjatë pune, ky aks është vënë menjëherë në funksion të qytetarëve.


Haxhinasto ka shprehur keqardhjen e tij për vjedhjen e pareteve mbrojtëse kundër zhurmave dhe të sinjalistikës rrugore, duke u bërë thirrje banorëve të zonës të mos e dëmtojnë atë që tashmë cilësohet një pronë e përbashkët.


17 prill 2015 (gazeta-Shqip.com)


Ky shkrim Përurohet mbikalimi i Shkozetit, Haxhinasto: Mos dëmtoni sinjalistikën u publikua me pare te Gazeta SHQIP Online.