Berisha mori pjese ne inaugurimin e fillimit te punimeve ne shetitoren "Fan Noli", financim i buxhetit te shtetit me vlere prej 80 milione lekesh. Kjo shetitore, u shpreh Berisha, qe fillon rreze malit dhe perfundon te kampi, i jep Pogradecit, realisht, nje pamje te re dhe te bukur, si dhe pushuesve te tij nje nga shetitoret me te bukura te Shqiperise. Ai u shpreh se jane bere te gjitha perpjekjet qe shetitorja te jete gati per qytetaret, ne nje kohe sa me te shkurter.