Një kanal vadites qe kalon në lagjen llixha të qytetit të Peshkopisë, rrezikon seriozisht banesat që ndodhen aty.

Së fundmi ky kanal i është nënshtruar një rikonstruksioni por shumë fermerë kanë bere nderhyrje pa kriter duke rritur rrezikshmerine. Ujrat dalin nga kanali ndersa disa banesa ne kete kanal shkarkojne edhe ujërat e zeza. Banoret shprehen te shqetesuar pasi balta dhe inertet pushtoje shtepite e tyre.

Kjo lagje e qytetit te Peshkopise eshte mjaft e populluar gjate gjithe vitit per shkak se shume vizitore vijne per te bere llixha të cilat jane kthyer ne nje biznes familjar.