pezhoSfida është më 30 qershor, por adrenalina ka nisur të vërshojë lumë në shtëpi Peugeot. Dhe që nga provat e fundit, po përjetohet një tronditje e sfidës me askënd tjetër veçse Sebastien Loeb, 9 herë kampioni i botës në tubim.


Ai do të udhëheqë 208 T16 Pikes Peak për të ngjitur në majën më të famshme dhe të vështirë në botë, pikërisht Kolorado, deri në 4.300 metra mbi nivelin e detit.


Peugeot Loeb është e krijuar për t’u përgatitur për aventura. Dje u bënë provat e ngjitjes, të rrethuara nga peisazhi hënor.


Sportivja Peugeot thjesht lë pa fjalë në çdo kompetcion që merr pjesë. Ajo ka karakterin dhe dinamizmin e një makine të Formula 1. Një makinë që vjen në marshin e gjashtë në 240 km / h.

Peugeot 208 T16, Sebastien Loeb do të sfidojë majat më të lartaPicture 1 of 19