Pezullohet nga detyra kreu i komunitetit Mysliman Selim Muca. Vendimi per shkarkimin e tij u be nha kryesia e komunitetit mysliman e cila thekson se shkarkimi eshte bere per veprime antistatutore dhe te jashteligjshme si dhe per sjellje manipuluese. Nderkohe kryesia e komunitetit mysliman ka emeruar ne vend te Muces Ilir Vokshin.Me heret Selim Muca eshte akuzuar per perfshirje te dyshimte ne biznesin e shitjes se trojeve si kunder eshte rasti ne qender te kryeqytetit.