Kapiteni Vicente Pardo, i cili nga sot është pilot në pension, ka realizuar sot në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari’, fluturimin e tij të fundit në karrierën 46 vjeçare në hapësirat ajrore.
Pardo ishte mjaft i emocionuar sepse nuk priste se do të organizohej ndonjë event i veçantë për të. Ai shprehu falënderimet e tij të thella për këtë organizim duke uruar që ANP 'Adem Jashari' të performojë siç ka performuar deri me tani e posaçërisht në sjelljen e linjave te reja ajrore siç ishte edhe kompania ajrore SmartLynx.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Ai me tutje shtoi se terminali i ri i ANP-së është një aeroport mjaft modern dhe që lë përshtypje mjaft pozitive.
Kjo ishte hera e parë që ANP 'Adem Jashari' të ishte stacioni i fluturimit të fundit të një piloti para penzionimit.

 


SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS