Tre vjet arrest shtepie dhe 16 ore ne muaj pune te detyruar Ky eshte denimi qe Oscar Pistorius duhet te vuaje te pakten sipas kendveshtrimit te punonjesit social te departamentit te burgjeve ne Pretoria  Joli Maringa i cili deshmoi ne sallen e gjyqitbr
br
Ne Procesin qe po zhvillohet ne Pretoria per gjyqin kunder Pistorius i cili u shpall fajtor per vrasjen e ish te dashures Rewa Stenkamp punonjesi social e cilesoi ish atletin bashkepunuesbr
br
Pyetjes se cfare pune mund te beje Pistorius Maringa i dha pergjigjen se ai mund te aktivizohet si pastrues ne spitalin Little Maty ose ne muzen Transvaalbr
br
Ky qendrim ngjalli reagimin e prokurorit Gerrie Nel i cili kundershtoi nje mase te tille edhe pse ka shume mundesi qe gjykata te vendose ne favor te Blade Runner i cili ne kete menyre do te kete mundesi edhe per tu sterviturbr
br
Objektivi i avokateve eshte qe Oscar te mos kaloje asnje nate pas hekurave madje gjate seances menaxheri i atletit rradhiti nje liste te gjate inisiativash qe ai mund te ndermarre per femijet ne nevojebr
br
Nje tjeter deshmi mbeshtetese per 27-vjecarin ishte edhe ajo e psikologes  Lore Hartzenberg qe e cilesoi nje njeri te shkaterruarbr
br
Ne kete moment ishte prokurori ai qe i kujtoi psikologes se edhe familja e Steenkamp eshte e shkaterruarbr
br
Pas pales mbrojtese akuza do te rradhise arsyet perse Pistorius duhet ta vuaje denimin ne burg Deshmitarja me e forte per prokurorine eshte ish e dashura e Pistorius  Samantha Taylorbr
br


lang enUS

p idlastbrbr