0
brbr

SSSAbrASS
brbrPjesa e gjetur ne Ishullin Reunion ne Oqeanin Indian i perket avionit te zhdukur MH370 Kryeministri i Malajzise Najib Razak tha se ekspertet nderkombetare qe ekzaminuan pjesen ne France dolen ne perfundimin se ajo i perket e Boingut 777brbr
brbrAvioni me 239 pasagjere nderroi kurs ndersa fluturonte nga Kuala Lumpur ne Pekin ne Mars te 2014brbr
brbrTani te afermit e 239 personave qe ndodheshin ne avionin MH370 te Malaysian Airlines pas 515 ditesh kane pergjigjen perfundimtare  Ne kemi proven fizike se avioni MH370 perfundoi tragjikisht ne Oqeanin Indian tha Kryeministri i Malajzisebrbr
SSSAbrASS
brbrZvProkurori francez Serge Mackowiak me vone ngurroi te pohonte se pjesa e njerit prej kraheve i perkiste avionit te zhdukur ne menyre te mistershme Ka tregues te forte tha ai se i perket avionit MH370 por konfirmimi do te vije pasi te jene kryer edhe disa testime te tjera te enjten8221brbr
brbr8220Hetuesit do te perpiqen nenvizoi ai sa me shpejt te jete e mundur tu japin informacion te plote dhe te besueshem familjeve te viktimave qe jane ne keto momente ne mendjet tona8221brbr
brbrMegjithate mbetet shume pak dyshim Pjesa e gjetur i perket njerit prej kraheve te avionit MH370 sepse asnje Boing 777 tjeter nuk eshte rrezuar ne Oqeanin Indianbrbr
brbrTv Klanbrbr