"Thashetheme qesharake”, kështu i ka quajtur Robert Plant zërat që flisini për një tur të mundshëm të grupit “Led Zeppelin”.

Lajmi që konfirmonte një tur rreth botës dhe që do të shihte të bashkuar të gjithë grupin, qarkulluan javën e kaluar, të publikuara nga gazeta angleze “The Sun”.

Plant ka qenë i vendosur: "Nuk kam asnjë plan të shkoj në një turne me asnjë, të paktë për dy vjet", tha ai.

Për momentin ish lideri i bandës Robert Plant është i zënë sërish me disa data koncertesh me Alison Krauss deri në 5 tetorin ardhshëm.

Koncerti i fundit që grupi “Led Zeppelini” kanë bërë bashkë, ka qënë në dhjetorin e kaluar në Londra.