Presidenti i UEFA-s Mishel Platini gjate punimeve te asamblese se zakonshme te Federates se Futbollit ka garantuar edhe nje here mbeshtetjen e nderkombetareve jo vetem ne investime.Ai ka deklaruar se pas takimit me presidentin e republikes Topi ka marre garancite per dhenien fund te konfliktit qeveri-federate dhe permiresimin e situates.Platini ka shtuar se futbolli yne po ecen me hapa te sigurt.