brbrAksi rrugor Pogradec-Kapshtices ka me teper se 156 degezime dhe kryqezime duke e bere kete aks nje nga me te rrezikshmit ne vendin tone Kryqezimet e ketij aksi jane me problematiket ne vecanti ne qendrat e banuara Me te rrezikshmit edhe per policine rrugore mbeten kryqezimet Plase Belorta Dridhas e Sovjan por nuk perjashtohen edhe Zemblak e Leshncine Me te rrezikuarit ne kete aks rrugor kombetar jane banoret e zones te cilet duhet te kalojne aty cdo dite Banoret shprehen se me shume problem kane femijet dhe te moshuarit Mbikalimet dhe semaforet do te ishin nje zgjidhje shume e mire Zyrtare te Drejtorise Rajonale te Rrugeve nuk pranuan te flasin per nderprerjet e rruges kombetare dhe kryqezimet e rrezikshme Ne 3 vitet e fundit ne aksin Pogradec-Kapshtice kane humbur jeten 15 personabrbrbr