POLIAN- Ministri i Mbrojtjes Arben Imami i shoqeruar nga ambasadori holandez Karslen Jensen zv.ambasadori i SHBA-se Landry Carr perfaqesues te OSBE-se perfaqesues te Ministrise se Brendshme dhe pushtetit vendor inauguruan dje linjen e re te demontimit ne Kombinatin e Policanit. Ne kete linje ku do te demontohen predha 82 mm proceset e punes monitorohen nga kamerat vezhguese. Nga viti 2010 ne vitin 2013 do te demontohen 10 750 tone predha. Kjo linje e re eshte nje investim i qeverise shqiptare amerikane e asaj te Danimarkes qe kap vleren e 185 milione lekeve. Programi i Demilitarizimit po ecen ne nje menyre te shkelqyer shume me mire dhe shume me lart se cdo parashikim qe ne mund te benim para nje viti u shpreh ministri Imami. d.xh