Tiranë, 18 Qershor 2010 NOA Drejtoria e
Policisë së Tiranës foli sot në mbrëmje zyrtarisht lidhur me arrestimin e
Skerdian Bajramit, i cili në protestat e muajit maj ishte shfaqur në bllokimin
e rrugëve që organizoi Partia Socialiste.Skerdian Bajrami, është dënuar me pesë vjet
heqje lirie, në procesin gjyqësor ndaj Bandës së Myrteza Çaushit i njohur si
Zani i Vlorës.Sipas Ministrisë së Brendshme, Bajrami, ishte
akuzuar për një sërë krimesh të rënda.

Arrestimi i Bajramit u krye nga forcat e operacioneve
speciale të Drejtorisë së Policisë së Qarkut Tiranë dhe policia e Komisariatit
nr 5 në kryeqytet.Mësohet se Bajrami ka qenë një prej personave
më aktivë në bllokimin e rrugëve nacionale përgjatë protestave të majit të
këtij viti, që organizoi opozita në përpjekje për të hapur kutitë e votimit të
zgjedhjeve të vitit që shkoi.Zyrtarisht, zëdhënësja Alma Katragjini tha se nga
shërbimet e Komisariatit Policisë Nr.5 Tiranë në bashkëpunim me Forcat e
Operacioneve Speciale në Drejtorinë e Policisë së Qarkut Tiranë u arrestua i
kërkuari Skerdian Çuman Bajrami, 33 vjeç, lindur në Vlorë dhe banues në Kamëz,
Tiranë.Ndaj Bajramit, Gjykata e Rrethit Gjyqësor
Tiranë me vendim të datës 02.02.2009 e ka dënuar me 5 vjet burgim, në procesin
gjyqësor ndaj bandës së (Myrteza Caushit) i njohur ndryshme si Zani, - tha
Katragjini dhe shtoi se i shumëkërkuari Skerdian Bajrami, anëtar i kësaj
bande, ka qenë i akuzuar për një sërë krimesh të rënda të kryera nga kjo bandë
e armatosur.Ndërkohë, përveç ekzekutimit të vendimit të
mësipërm, në ngarkim të shtetasit Skerdian Bajrami, do të dërgohen materialet
shtesë në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë si një nga personat që ka kryer
veprime aktive në bllokimin e rrugës në vendin e quajtur Ura e Farkës në
Tiranë dhe në kundërshtim të Punonjësve të Policisë së Shtetit, të cilët
ndërhynë për hapjen e rrugës së datës 11 Maj 2010, - sqaroi policia e Tiranës.r.n/NOAvar _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETE = "Are you sure you want to delete this comment?"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_DELETEALL = "Are you sure you want to delete all comments?"; var _JOOMLACOMMENT_WRITECOMMENT = "Shkruaj nje koment"; var _JOOMLACOMMENT_SENDFORM = "Posto"; var _JOOMLACOMMENT_EDITCOMMENT = "Edit comment"; var _JOOMLACOMMENT_EDIT = "Edit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE = "Ju lutemi shkruani ne hapesiren e komentit"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA = "Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_CAPTCHA_FAILED = "Kodi anti-spam u shkrua gabim. Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh"; var _JOOMLACOMMENT_FORMVALIDATE_EMAIL = "To be notified, please enter your email"; var _JOOMLACOMMENT_ANONYMOUS = "Anonymous"; var _JOOMLACOMMENT_BEFORE_APPROVAL = "Your comment has been queued for moderation by site administrators and will be published after approval."; var _JOOMLACOMMENT_REQUEST_ERROR = "Request failed"; var _JOOMLACOMMENT_MSG_NEEDREFRESH = "";jQuery.noConflict();

Komente
Shto komentin tendjQuery(document).ready(function(){
jQuery("a.JOSCJQstretchertoogleFORM").click( function(){
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideToggle(500);
return false;
} );
});


Shkruaj nje koment
Emri:


Email: (jo i detyruar)
Titulli:

Ju lutemi shkruani kodin anti-spam qe shihni ne imazh


function JOSC_afterAjaxResponse(action) {
switch(action) {
case 'show':
case 'response_reply':
case 'response_edit':
case 'response_quote':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideDown();
return 0;
break;

case 'hide':
case 'response_editpost':
case 'response_posted':
case 'response_approval':
jQuery("#JOSCJQstretcherFORM").slideUp("fast");
return 0;
break;
default:
return 0;
}
}
if (window.document.URL.indexOf("#CommentForm")