Policia e Shtetit ka publikuar sot listën e 23 personave më të kërkuar në qarkun e Dibrës. Aty bie në sy fakti se shumë prej të kërkuarve janë të dënuar për vrasje.


Ja personat e kërkuar nga Policia në qarkun e Dibrës. Policia e Shtetit fton cilindo që ka dijeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojnë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike, njofton policia.


18 nëntor 2018 (gazeta-Shqip.com)