Blerta Dervishi, një nga banoret e shtëpisë që është në konflikt me pronarin Aleksandër Gavoçin dhe që u përball me kolegët e saj pak ditë më parë për të dalë nga shtëpia, ka treguar se është kërcënuar nga një prej përmbaruesve se do të hiqej nga puna:


Përmbaruesi Lefter Canaj më tha se të heq nga puna brenda 24 orëve, ku e gjen të drejtën ai… Policia nuk ka ushtruar dhunë, edhe unë jam police dhe jam përballur me situata të tilla. Kam lotuar se nuk është e lehtë të nxjerrësh nga shtëpia njerëz, – tha efektivja dhe banorja e banesës pranë shkollës Petro Nini.