Transmetuar me 26022016 - 2122
Pas zgjedhjes se tij si President i Kosoves Hashim Thaci eshte uruar edhe nga politika shqiptarebr
br
I pari qe e ka uruar ka qene kryeministri i vendit Edi Ramabr
br
Ai zgjodhi qe urimin ta bente ne Facebook ku shkruan  Urime Zoti President Kam bindjen do te jesh ne lartesine e detyres e uroj suksesi i pare te jete tejkalimi i krizes KosovesiDuhenTeGjithebr
br
Ndersa kreu i Kuvendit Ilir Meta kreu nje bisede telefonike me Thacin nga ku i uroi suksese per zgjedhjen ne postin e ribr
br
Majko Thaci pjese e historise se re te KosovebrS
br
Urime presidentit te ri te Kosoves Hashim Thacit Prishtina politike pohoi vetveten duke prodhuar ate qe ekziston Realizimi ne politike ne pergjithesi nuk eshte as frymezues dhe nxites Udhetimi Hashim Thacit nga Rambueja ne Presidence eshte pjese e historise se re te Kosoves E verteta eshte gjithmone ne numer njejesbr
br
Berisha uron Thacin per postin e Presidentit te KosovebrS
br
Pas Rames dhe Metes edhe deputeti Sali Berisha ka uruar Hashim Thacin per zgjedhjen si President i Republikes se Kosovesbr
br
Te dashur miq sot parlamenti i Kosoves me votat e koalicionit qeverises dhe ne perputhje me Kushtetuten e vendit zgjodhi kryetarin e PDK njeherazi ministrin e jashtem dhe zevendeskryeministrin e Kosoves Hashim Thacin ne postin e Presidentit te Republikes se Kosovesbr
br
Me kete rast le ti urojme te dashur miq presidentit te zgjedhur te Kosoves z Hashim Thaci pune te mbare dhe suksese ne detyren e larte qe i besuan sot perfaqesuesit e zgjedhur te Kosoves ne interesin me te mire te Republikes dhe qytetareve te sajbr
br
Hashim Thaci u zgjodh President ne raundin e trete te votimeve diten e sotme ne Kuvendin e Kosoves nga ku mori 71 vota nga 61 qe i nevojiteshinnoaalbr
br


lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix