brbrPerfaqesues te larte te politikes kane vijuar ritualin e pervitshem te urimeve me rastin e festes se Pashkeve Ortodokse Nga Katedralja e Kishes Autoqefale Shqiptare Ngjallja e Krishtit kryeparlamentari Ilir Meta ftoi qytetaret shqiptare te besojne se e nesermja do te jete me e mire Besimtaret ortodokse i ka uruar edhe kryetari i Partise Demokratike Lulzim Basha i cili uroi per nje te ardhme me te mire Ashtu si nje jave me pare kur u uruan besimtaret katolike ne emre te Partise Socialiste urimet i ka percjelle ministri i Mireqenies Sociale Erion Veliaj i shoqeruar nga ministrja Eglantina Gjermeni dhe ministrja e Kultures Mirela Kumbaro Kjo e fundit percolli urimet Kete te diel te Pashkeve me qindra kane qene besimtaret ortodokse te cilet kane vizituar katedralen ortodokse duke uruar njeri-tjetrin per me shume shendet dhe lumturibrbr
br