TIRANE-Është vetëm një faqe online me femra të zhveshura ku meshkujt mund të shëtisin sytë lirisht gjatë gjithë kohës. Reddit dhe GoneWild, quhet faqja pornografike ku femra të uritura për vëmendje pozojnë lakuriq dhe falas për shikues të panjohur.

Moderatorët e faqes e përshkruajnë krijimin e tyre si një vend për mëndjehapurit, ‘place for open minded’, për moshat e rritura që mund të kënaqin karmën e tyre me trupa nudo, që ekspozohen kundrejt asnjë lloj presioni, por vetëm me dëshirë.

Femrat pozojnë në pozicione të ndryshme të veshura me të brendshme seksi apo pa to. Shumica nuk e tregojnë fytyrën, por ambientet dallohen qartë që janë shtëpitë e tyre. Nuk mungojnë foto në kuzhinë, në veranda, madje dhe zyra.

Për 30 dollarë më shumë mund të përfitosh dhe paketën Reddit Gold, ku mund të shohësh më shumë sesa duhet.

Arritja më e madhe për moderatorët janë votat dhe komentet që jepen për secilën nga vajzat që pozon me vullnet të mirë në këtë sajt.

Statistikat kanë treguar se faqja ka përdorues të moshave mbi 18 vjeç, numri i të cilëve arrin në 408 mijë, ku 3 mijë prej tyre janë aktiv në cdo orë të ditës.

Ajo theksohet është se femrat nuk janë prostituta. Janë gra me masa të ndryshme dhe profesione të ndryshme, nga mësuese, studente, gra, nëna dhe rrallë modele apo aktore të reja.

Disa prej femrave thonë se zhvishen për të panjohurit për të thyer një tabu, disa e shohin si argëtim, përderisa fytyra e tyre nuk tregohet, por vetëm trupi, ato shprehen se kështu mësojnë se cfarë mendojnë meshkujt rreth trupit të tyre.
Disa thonë se u nxitet besimi në vetvete duke lexuar komente për trupin e tyre.

Ka dhe nga ato femra që tregojnë fytyrën, por jo lokalitetin ku jetojnë. Më e preferuara është studentja e mjekësisë, Nina, 26 vjeç, e cila është kthyer në një yll për këtë faqe pornoje.
“Të gjithë janë lakuriq nën rrobat e tyre”, shprehet ajo.

(d.b/BalkanWeb)
Lidhje te tjera FOTO: Risi në pornografi, femra normale dhe shtëpiake pozojnë lakuriq për hobi