brbrBlerjet nepermjet internetit jane bere mese te zakonshme edhe per shqiptaret Por edhe ne kete sherbim mjaft te perhapur Posta Shqiptare synon te jete operatori kryesor ne treg duke ofruar shpejtesi dhe cilesi per klientet Ne diten boterore te Postave kreu i Postes Shqiptare Majlind Lazmi shprehu ambicien e tij per transformimin e institucionit qe ai drejton Sipas Lazmit Posta synon te kthehet ne nje One stop shop ku me nje ndalese klienti mund te kryejne shume sherbime Krahas 90 sherbimeve te ndryshme nga ato postare e deri tek pagesat per detyrime te ndryshme kete vit Postes Shqiptare iu besua edhe shperndarja e tezes se provimeve te matures shteterore ZvMinistria e Arsimit Nora Malaj deklaroi se nje nga sukseset e matures se sivjetshme ishte ruajtja e tezes Nepermjet 550 zyrave te saj Posta Shqiptare ofron sherbime ne cdo qytet dhe skaj me te larget te venditbrbr
br