brbrPresidenca ka zbardhur takimin e kreut te shtetit zotit Bujar Nishani me ambasadorin e SHBA zotin Donald Lu dhe me Ambasadoren e Delegacionit te BE-se ne Tirane zonjen Romana Vlahutin Sipas presidences ne kete takim u bisedua rreth shqetesimit zyrtar te ngritur nga Ministri i Drejtesise zoti Petrit Vasili lidhur me ushtrimin e detyrave te Operacionit Nderkombetar te Monitorimit Ne njoftimin e shperndare per mediat thuhet se Presidenti Nishani u beri me dije diplomateve ne fjale se duke e konsideruar reformen ne drejtesi me rendesi jetike per vendin e ka mbeshtetur qe ne gjeneze si nismetar i procesit duke kulmuar me miratimin konsensual ne Parlamentin shqiptar te paketes kushtetuese Ne kete takim Presidenti Nishani theksoi se e konsideron shume te rendesishme mbeshtetjen konsensuale edhe te fazes se zbatimit te kesaj reforme duke iu permbajtur detyrimit te te gjitha paleve per te respektuar ne germe Kushtetuten e Republikes se Shqiperisebrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br